X
Menu
Loading Events

To je moja zgodba: drugo srečanje

17 May 2021 5:00 pm - 7:00 pm
Se želiš družiti z mladimi, s katerimi imaš nekaj skupnega?
Vabimo te na drugo srečanje oseb z izkušnjami vrstniškega nasilja na podlagi spolne usmerjenosti, identitete in/ali izraza. Če se želiš srečanja udeležiti ali pa imaš kakšno vprašanje, dilemo nam pošlji mail na info@ljubljanapride.org.
S temi dogodki začenjamo cikel srečanj, namenjenih spoznavanju in druženju oseb s podobnimi izkušnjami. Na podlagi teh srečanj se bo oblikovala skupina mladih, ki si bodo ob deljenju zgodb o vrstniškem nasilju nudile_i medsebojno podporo, se opolnomočile_i in se naučile_i svojo zgodbo pripovedovati izven skupine in naših srečanj.
Predvidoma bo dogodek bo potekal v parku Tivoli, v primeru slabega vremena v prostorih Društva Parada ponosa na Dunajski 10 ter v primeru zaostritve ukrepov na spletu.
Če se želiš srečanja udeležiti, nam pošlji mail na info@ljubljanapride.org in v odgovoru ti pošljemo bolj podrobne informacije. Dogodek bo potekal v slovenskem jeziku.
Srečanja bodo potekala v okviru projekta Preseganje kulture poniževanja, ki je podprt s sredstvi Programa ACF v Sloveniji 2014 – 2021.

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
May 17, 2021
Time:
5:00 pm - 7:00 pm

Venue

preko spleta